Machineverhuur

Florijn BV heeft een ruime keuze aan machines. Zo hebben we trekkers met dumpers, vrachtwagens en kranen. Florijn bv is ook gespecialiseerd in het onderhouden van bermen en sloten. Zo hebben wij meerdere maaicombinaties en gaan wij altijd voor kwaliteit. Omdat de flora en fauna wet steeds belangrijker word is al ons personeel geschoold en gecertificeerd is deze regelgeving. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook gecertificeerd met nen iso 9001, vca** en groenkeur. Door deze certificeringen weet u ook dat wij altijd voor kwaliteit gaan en huurt u dus het goede bedrijf in. Wij verhuren onze machines alleen met bediening. Hieronder ziet u een overzicht van wat voor machines wij allemaal hebben.

Hiernaast hebben we nog diverse aanbouwwerktuigen achter de trekker zoals een stobbenfrees, houtversnipperaars, klepelbakken met of zonder arm, bermverlager, hogedrukspuit( voor verstoppingen of bomen water geven), vacuümzuiger en drainreiniger en nog veel meer.

Daarnaast kunt u ook stratenmakers en hoveniers bij ons inhuren die al vele jaren ervaring hebben en met een bus vol met gekeurde materialen komen.
Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen en krijgt u altijd een antwoord.


Florijn aanneming

Aanleg en onderhoud van rioolsystemen en bestratingen

Aanleg en onderhoud van civiel technische werken

Rioolreiniging

Grondverzet

Bosbouw

Machineverhuur